• Με έκπτωση!

ANET A8

279,00 €
με ΦΠΑ

Γνωρίστε  την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, με τον εκπληκτικό τρισδιάστατο εκτυπωτή ΑΝΕΤ Α8

Το προϊόν θέλει συναρμολόγηση

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

 

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση ποιότητας και λειτουργίας. Δείτε τους όρους χρήσης για να ενημερωθείτε σχετικά με την πολιτική χρήσης τους ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

PayPal

Ο Anet Α8 είναι το best seller της εταιρίας με χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως και όχι άδικα. Προσφέρει μεγάλο όγκο εκτύπωσης (220 x 220 x 240mm) σε πολύ προσιτή τιμή και την επιλογή να εκτυπώσετε, σχεδόν, όλα τα υλικά.

MK8 extruder

Διαθέτει τον αξιόπιστο MK8 extruder που δίνει μεγάλη ακρίβεια σε συνδυασμό με τους οδηγούς και τα stepper motor υψηλής τεχνολογίας.

Anet_A8_Extruder.jpg

board%20anet%20(2).jpg

Αναβαθμισμένη κεντρική πλακέτα

Ενσωματωμένα stepper motor drivers για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

LCD οθόνη

Εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή μέσω της οθόνης LCD που παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης πριν και κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.anet%20a8%20power%20supply%2012v.jpg

Αξιόπιστο τροφοδοτικό

Εξασφαλίζει τη σταθερή και ομαλή λειτουργία του εκτυπωτή με ασφάλεια και χωρίς διακοπές στην εκτύπωση  έναντι στις διακυμάνσεις του ρεύματος, προσφέροντας σταθερή ισχύ και τάση λειτουργίας στα 12 V.

Ανθεκτικό Stepper Motor

Μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και για 1000 ώρες δίχως διακοπή, δίνοντάς σας την επιλογή για εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας και έτσι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα σχέδια σας.board%20anet.jpg

Δείγματα εκτυπώσεων

.

.

.

anet a8